ברוכות וברוכים הבאים לאתר "לו יהי": מי אנחנו, ומה תוכלו למצוא כאן?
המצב כיום משפיע על כולם. בין אם חוויתם אובדן וטראומה, אתם בנוהל מקלטים, מתנדבים או רק מנסים ליצור שגרת חיים שפויה, ישנם כלים שימושיים שעוזרים לווסת ולתפקד בימים מורכבים אלו.
ריכזנו במקום אחד כלים יעילים ומוכחים מעולם הטיפול, כלים שעוזרים לפתח חוסן נפשי ולהתמודד מצבי משבר, חרדה וחוסר ודאות, וגם עם מניעת חרדה וטראומה.
מיומנויות הרגעה, שיפור השינה, הנחיות למדיטציות ודימיון מודרך, תכנים מותאמים לילדים, הרצאות, מפגשים פתוחים ועוד.
הכלים יעזרו לכם לחזק את עצמכם ולעזור לסביבתם הקרובה ומשפחותיכם.על בחירת וסינון התכנים אמונים פסיכולוגים/ות ואנשי ונשות טיפול ומחקר והם מתעדכנים כל הזמן. אם יש לכם הערות או הצעות לתוכן אנא צרו איתנו קשר.
האתר תחת פיתוח ונבנה בהתאמה לסמארטפונים.
כיצד להתמודד עם חרדה? משרד הבריאות בהסברה לציבור
תמיכה ומידע לבני משפחה ומטפלים המטפלים באדם עם דמנציה
עמותת עמדא לדמנציה תומכת בדרכים שונות ומציעה למשפחות המטפלות באדם עם דמנציה בפרט, מענה אישי בקו החם ו/או בזום ומשתפת הקלטות בעברית ובאנגלית (בהמשך, תהיה הקלטה ברוסית) עם עצות לתקשורת אפקטיבית בימים אלה ועצות להתמודדות עם התנהגויות מאתגרות. הקו החם למטפלים באדם עם דמנציה - 8889* . מענה בשפות: עברית, רוסית, אנגלית וערבית
צ'אטבוט לעזרה עצמית לחרדה וטראומה
"צ'אטבוט לעזרה עצמית לעזרה בסטרט וטראומה. פותח בשיתוף ג'ינה רוס (MFCC), נשיאת המרכז לטיפול במתח, חרדה וטראומה (ITI ישראל) ע''י סולי, סטרטאפ ישראלי לטיפול בפוסט טראומה. "
המרכז הישראלי לפסיכוטראומה
כמה מילים על יכולת הריפוי של הנפש בחשיפה למצבי טראומה. ד"ר דני ברום, פסיכולוג קליני ומנהל "מטיב".
קידום בריאות גופנית ונפשית לגיל השלישי
מועדון "מפגשים מהגיל השלישי" לקידום בריאות גופנית ונפשית (המופעל במקוון ובשטח מעל שלוש שנים על ידי מרכז בשיבה בריאה) פותח את שעריו לרגל המצב לבני הגיל השלישי ללא עלות